Markedet

Jul

Julemarkedet på Rudof Steinerskolen i Oslo er stort. Vi har utallige boder og moro for barn i alle aldre. Her kan du handle alle julegaver, all julemat og julepynt på et sted. Her får du gavene du ikke finner andre steder. Og selvfølgelig leker for barna. 

Middelaldermarkedet er en del av Julemarkedet på Rudolf Steinerskolen i Oslo og holder til  i skolegården. Alt de selger har de laget selv.

Englebanen lar de minste suse nedover skolegården i glideflukt, med valgfrie hvite eller svarte vinger. Middelalderkarusellen etter autentiske tegninger fra middelalderen er skumlere enn noe tivoli. Barnegrillen er også populær, til tross for at det er barna selv som svinges rundt i høy hastighet over liksom-kullene i skjærsilden. Middelalderturneringen med sverd og skjold og egen pil og bue-konkurranse er utrolig populær. Årets nyhet er katapulten som barna kan skyte skumgummi-kanonkuler med.

Innendørs er det internasjonal café i den ene enden av skolegården og tradisjonell, norsk julemat i den andre. Og boder naturligvis, med fantastiske leker, dukker og dyr, mat av alle slag og fra alle verdenshjørner. I smia kan du kjøpe flotte, velgjorte gaver til den som har alt. Hver markedsdag åpner med en konsert i Steinerskolens Aula, og hver dag spilles teater av 9. klasse.