Markedet

JulJulemarkedet på Rudolf Steinerskolen i Oslo er stort. Vi har utallige boder og moro for barn i alle aldre. Her kan du handle alle julegaver, all julemat og julepynt på et sted. Her får du gavene du ikke finner andre steder. Og selvfølgelig leker for barna.

Middelaldertorget er en del av Julemarkedet og holder til  i skolegården. De sørger for en fantastisk markedsstemning og flotte produkter. Alt de selger har de laget selv.

Englebanen lar de minste suse nedover skolegården i glideflukt. Middelalderkarusellen etter autentiske tegninger fra middelalderen er skumlere enn noe tivoli. Barnegrillen er også populær, til tross for at det er barna selv som svinges rundt i høy hastighet over flammene i Skjærsilden.

Bestemors juleverksted – for barna
På juleverkstedet får barna en fin stund der de kan lage julekort og julegaver de selv kan gi bort i gave! I mens kan mødre og fedre nyte å kikke litt rundt helt på egenhånd. I smia kan barna få dyppe sine egne vokslys.

Kunstlotteri kan vi også friste med. Den anerkjente kunstneren Nico Widerberg har raust forært et nydelig kunstverk du kan vinne.

Innendørs er det internasjonal café i den ene enden av skolegården og tradisjonell, norsk julemat i den andre. Og boder naturligvis, med fantastiske leker, dukker og dyr, mat av alle slag og fra alle verdenshjørner.

Over det hele får du kjøpt flotte, velgjorte gaver til den som har alt.

Hver markedsdag åpner med en konsert i Steinerskolens Aula, og hver dag spilles teater av 9. klasse.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *